Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tietoturvapalvelut, laitteet ja ohjelmistot

(Etsi netistä tietoa erilaisista tietoturvapalveluista, laitteista ja ohjelmistoista sekä niiden valmistajista.)

Ohjelma/ohjelmisto
  • Norton virusten torjunta ohjelma
Virustorjuntaohjelmistojen tarkoituksena on suojella tietokonelaitteita haittaohjelmilta, joihin kuuluvat mm. loogiset pommit, troijalaiset, takaovet, tietokonemadot, tietokonevirukset, vakoiluohjelmat sekä mainosohjelmat.

Työasemakäyttöön tarkoitetuilla virustorjuntaohjelmistoilla on kaksi perustilaa: staattinen tiedostojen tarkastustila sekä dynaaminen reaaliaikainen tila. Reaaliaikaisessa tilassa ohjelmisto tarkistaa uudet tiedostot ennen kuin käyttäjä avaa ne ja ehkäisee siten muiden tiedostojen saastumisen. Staattisessa tilassa käyttäjä voi puolestaan suorittaa mm. koko kovalevyn tai muistitikun tarkistuksen.

https://www.yksityisyydensuoja.fi/virusturva-ja-palomuuri
Laite

  • Cisco ASA 5505 Firewall Security Edition Bundle
alomuurissa on monipuoliset reititys-, liikenteen suodatus- ja VPN- ominaisuudet. Laitteella voidaan toteuttaa korkean käytettävyyden vaatimuksia. Palomuurissa on uusi hallintaohjelmisto, joka mahdollistaa monipuolisten ja tarvittaessa käyttäjäkohtaisten palomuuri-, reititys-, UTM, ja VPN -sääntöjen luomisen.
http://images.highspeedbackbone.net/SKUimages/gallery/large/C94-2226-call09-cba.jpg
http://www.tradec.fi/tuotteet/verkko-ja-tietoliikenneratkaisut/tietoturva.html

Palvelu
  • vSoneran tietoturvapalvelut
"Sonera Tietoturva on palvelu, joka tekee surffailustasi huoletonta, turvallista ja helppoa. Ei viruksia, ei haittaohjelmia, ei riskejä. Hanki Sonera Tietoturva edullisesti ja turvaa selustasi!"
http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/lisapalvelut/tietoturvapalvelut/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti